Inloggen

Programma kennisdag Zaakgericht Werken bekend!

  KleinLef
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door KleinLef 709 dagen geleden

  KleinLef organiseert op 20 mei a.s. een kennisdag zaakgericht werken. De kennisdag richt zich op kleine uitvoeringsorganisaties binnen de Rijksoverheid. Het programma begint om 9.00 uur en eindigt om 18.00 uur en is inclusief een lunch en een netwerkborrel. Het programma is inmiddels bekend en vindt u hier:

  Programma Kennisdag Zaakgericht WerkenProgramma Kennisdag Zaakgericht Werken

  Tijdens het ochtendprogramma van de Kennisdag Zaakgericht Werken wordt vooral gefocust op de basiskennis van Zaakgericht Werken waarover iedereen die ermee te maken heeft/krijgt zou moeten beschikken. Het verdient aanbeveling dat elke organisatie - naast een informatiespecialist - ten minste ook een business-verantwoordelijke (proceseigenaar, manager) deel laat nemen aan het ochtendprogramma.

  Het middagprogramma gaat dieper in op de architectuur, informatievoorziening, ‘de markt’ en implementatie-aspecten en is daarmee meer gericht op de informatiespecialisten.

  Geïnteresseerden vanuit kleine uitvoeringsorganisaties zijn, ook als zij geen lid zijn, van harte welkom! Aanmelden kan via info@kleinlef.nl onder vermelding van naam, organisatie en functie.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers