Inloggen

Kennisdag Zaakgericht Werken een succes!

  KleinLef
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door KleinLef 694 dagen geleden Reacties (1)

  Op 20 mei jl. heeft de kennisdag Zaakgericht Werken plaatsgevonden. Er zijn 33 mensen van 8 kleine uitvoeringsorganisaties binnen de Rijksoverheid aanwezig geweest bij deze leuke en leerzame dag. In het ochtenddeel is de kennis over Zaakgericht Werken op niveau gebracht bij alle aanwezigen: Wat is Zaakgericht Werken, welke taal is er voor nodig om het te begrijpen, wat is een zaak, welke obstakels zijn er, welke perspectieven en hoe ziet Zaakgericht Werken er dan uit? Na een lekkere lunch is in het middagdeel gekeken naar welke zaaksystemen er zijn, wat het proces van aanbesteden inhoudt en hoe je Zaakgericht Werken kan implementeren. Tijdens de borrel hebben we nagepraat en verder kennis gemaakt met elkaar.

  Dankzij de inspirerende opening (Gerdine Keijzer, RvIG), de enthousiaste presentatoren (Mark van den Broek, in.spiratie, en Sven Blom, KBenP), de geconcentreerde deelnemers en de inzet van de organisatoren (Peter Douma, RvIG, Willem Simonis, RvIG, Gino Laan, V&J en Ellis Lamfers, KleinLef) is het een geslaagde dag om op terug te kijken met veel stof om over na te denken. Bedankt hiervoor!

  De stukken van de kennisdag vindt u hier terug.

   

  IMG_0071.JPG

   

   

  Reacties

  Volgorde van reacties: Aantal: Automatisch laden:
   • KleinLef
    KleinLef 694 dagen geleden

    Interesse in een peer-review met andere leden van KleinLef naar aanleiding van de door uw organisatie ingevulde business case? Laat dit weten via info@kleinlef.nl!

   Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers