Inloggen

Komende bijeenkomsten voor dit jaar

  Ellis Lamfers
  • iedereen (publiek zichtbaar)
  Door Ellis Lamfers 238 dagen geleden

  Komende bijeenkomsten voor dit jaar

  Dit jaar zullen onder meer de volgende bijeenkomsten georganiseerd worden:

  • Bijeenkomst voor managementondersteuners: een bijeenkomst voor de managementondersteuners van alle leden van KleinLef om elkaar te leren kennen en ervaringen te kunnen delen over het werk van een managementondersteuner. Het wordt een interessante en leuke bijeenkomst! De bijeenkomst zal plaatsvinden op 9 november a.s. De uitnodiging volgt z.s.m. of meld je alvast aan via info@kleinlef.nl.
  • Bijeenkomst leden regio Utrecht: voor de leden in de regio Utrecht wordt er een bijeenkomst georganiseerd om regionale zaken met elkaar te kunnen delen zoals mobiliteit en inkoop. De bijeenkomst vindt 12 september plaats met een borrel bij het NRGD!
  • Bijeenkomst over Inkoop: op 3 oktober van 14.30 tot 16.30 uur wordt er een bijeenkomst georganiseerd over Inkoop. De directeur van de Haagse Inkoop Samenwerking gaat met de leden in gesprek over de knelpunten en ervaringen.
  • Themabijeenkomst Uitvoeringstoetsen: tijdens deze bijeenkomst wordt er meer verteld over wat een uitvoeringstoets nu precies is, wat het de organisatie kan opleveren en wanneer je overgaat tot een uitvoeringstoets. De datum is nog niet bekend.

  Interesse om aan te sluiten bij een van deze bijeenkomsten? Laat dit dan weten via info@kleinlef.nl.

  Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers